Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritysesittely


Sisustustuotteet

Tammiholma Oy:n sisustusosasto maahantuo ja markkinoi sisustustuotteita kylpyhuoneisiin ja muihin kodin tiloihin. Pääjakelukanavina toimivat K-Rauta, Kodin Terra, Prisma, Bauhaus, RTV ja muut alan erikoisliikkeet. Tunnetuimmat yhteistyökumppanimme ovat mm. Artweger (AUT), jonka valmistamat kuivaustelineet ovat tuttuja niin yksityiskodeissa kuin ammattisiivouspuolella. WENKO (DE) on tunnettu merkki mm. kylpyhuone- ja keittiötarvikkeiden valmistajana. Näiden laatumerkkien lisäksi markkinoiltamme löytyy suuri valikoima erilaisia laadukkaita sisustustuotteita omien, TAMMIHOLMA tuotemerkkien alta. Tavoitteenamme on tuoda markkinoillemme laadukkaita ja ajan hermolla olevia tuotteita kuluttajaystävälliseen hintatasoon.

Koneet rakennuksille ja teollisuuteen

Rakennuskoneet sisältävät mm. Kiekens teollisuusimurit ja Columbus hiomakoneet. Pullman Ermator on ammattilaisten arvostama merkki rakennusimureille ja alipaineistajille. Näiden ruotsalaisten laatukoneiden maahantuojana Tammiholma Oy on toiminut menestyksekkäästi jo useita vuosia. Koneosaston asiakkaina ovat konevuokraamot, rakennusliikkeet ja teollisuus.

Koneet siivous- ja kiinteistöhoitoon

Tennant on maailman johtava ammattikäyttöön tarkoitettujen siivouskoneiden valmistaja, jonka valikoima kattaa niin pienet laitosimurit kuin myös suuret ulko- ja sisätilojen lakaisu- ja yhdistelmäkoneet. Ensimmäiset Tennant -siivouskoneet tulivat Suomeen jo 1960-luvulla. Tennantin yhdistelmäkoneet ovat saaneet maailmalla suurta huomiota täysin pesuaineettomana vaihtoehtona.

Työympäristötuotteet

Tuotevalikoimaan kuuluu keskipakopuhaltimet, imuvarret, pölynpoistolaitteet, hitsaussavujen suodatuslaitteistot, öljysumusuodattimet, keskusimurointijärjestelmät sekä pakokaasunpoistojärjestelmät kaikille ajoneuvoille ja työkoneille.