Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Sistem Air

Sistem Air on italialainen keskuspölynimurivalmistaja joka panostaa tehokkaisiin, energiaa säästäviin imurijärjestelmiin. Italialaiseen tapaan myös Sistem Airin design erottuu muista valmistajista. Sistem Air on perustettu vuonna 1993 ja sen innovatiiviset ratkaisut ovat olleet alusta asti menestystuotteita. Tästä esimerkkinä langattomat on/off WIFI kahvakäynnistimet ja turvallisuusominaisuudet kuten mikroprosessoriohjatut moottorit.

Katso youtube video keskusimurin eduista

Laajasta valikoimasta löytyy sopiva malli jokaiseen tarpeeseen ja jokaiselle lompakolle. Sistem Air valmistaa keskusimureita myös ammattikäyttöön, niistä lisää tietoa löytyy sivustolta www.tammiholma.fi

Sistem Airin kattavaan lisävaruste valikoimaan kuuluu eri pinnoille tarkoitettuja harjoja: puulattioille, laattalattioille, matoille ja muille tekstiileille. Valikoimaan kuuluu myös oheislaitteita mm. vaatteiden ja pattereiden puhdistamiseen, sekä välineitä hankaliin tilanteisiin, kuten sohvien ja tuolien puhdistamiseen ja tuhkan ja jopa nesteiden imuroimiseen.